Over ons

Robert Ramdhani is conceptueel projectontwikkelaar en vormt de harde kern van Ramdhani Vastgoed. Elk project vraagt om specifieke expertise die op maat door freelancers en specialisten in een projectteam bijeen wordt gebracht.

Conceptuelen richten zich naast procesmanagement op productinnovaties en de vertaling van de consumentenwensen in de omgeving en woning. Een jonge onderneming, opgericht in 2014, die ruime ervaring combineert met woonconcepten en uitvoering. Daarbij hebben we een scherp oog voor trends om in te kunnen spelen op de meest recente ontwikkelingen.

Kwaliteit

Ramdhani Vastgoed kiest een open, onderzoekende en innovatieve opstelling en zoekt naar maximaal haalbare kwaliteit binnen de door de gemeente en omwonenden aanvaardbare randvoorwaarden. Continu wordt de kwaliteit van het proces en het beoogde resultaat getoetst.

Ramdhani Vastgoed wil de beste zijn in inspirerende concepten. Een slagvaardige, integere en maatschappelijk betrokken ontwikkelaar. Handelend naar marktbehoefte. Altijd op zoek naar creatieve oplossingen.

Alle denkbare elementen die een rol spelen voor woonconsumenten integreren in een uniek concept voor die ene opgave.

Openbare ruimte

Ramdhani Vastgoed onderscheidt zich door een werkgebied dat zich laat kwalificeren als stedelijk en complex. Ook in de uitvoering van de openbare ruimte (als onderdeel van de opgave) heeft Ramdhani een reputatie opgebouwd.

© 2021 Copyright Ramdhani Vastgoed. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer. Privacy statement.