Privacy statement

Uitleg over de gebruikte cookies op onze website

Websites hanteren handige technieken die het gebruiksgemak verhogen en die de site zo interessant mogelijk maken voor elke bezoeker. Eén van die technieken is het gebruik van cookies. Daarbij slaan de websites die u bekijkt kleine tekstbestandjes op uw computer op. Deze tekstbestandjes heten cookies en zorgen ervoor dat de website uw computer herkent tijdens uw bezoek en bij een vervolgbezoek.

Het gebruik van cookies is veilig.

Cookies zoals ramdhanivastgoed.nl die gebruikt, bevatten geen persoonsgegevens. Zonder bijkomende informatie vormen cookies geen bedreiging voor uw privacy.

 

Privacy verklaring

Ramdhani Vastgoed respecteert de privacy van de bezoekers van haar website(s) en de rechten van bezoekers met betrekking tot de geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens. Totdat u op de website het gebruik van cookies en andere tracking systems accepteert, plaatsen wij geen analytische cookies op uw computer, mobiele telefoon of tablet.

De persoonsgegevens die van u worden verkregen en die op deze website worden verzameld worden gebruikt door de beheerder voor het onderhouden van relaties met u. De verzamelde persoonsgegevens worden niet gedeeld met of doorverkocht aan andere organisaties of instanties.

U heeft recht op inzage en rectificatie of verwijdering van uw persoonsgegevens. U heeft ook het recht tegen de verwerking van uw gegevens bezwaar te maken en het recht op overdraagbaarheid van uw gegevens.
U kunt deze rechten uitoefenen door contact op te nemen met robert@ramdhanivastgoed.nl
De door de beheerder van website verzamelde gegevens worden gebruikt en bewaard voor de duur zoals deze bij wet is bepaald.

Voor vragen, productinformatie of informatie over de website zelf, kunt u zich richten tot: robert@ramdhanivastgoed.nl
Voor aanvullende informatie over de bescherming van persoonsgegevens kunt u terecht op de website van de Autoriteit persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl

© 2018 Copyright Ramdhani Vastgoed. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer. Privacy statement.